CONEX Winter Grip je visoko učinkovito sredstvo za taljenje snega in ledu. Winter Grip formula zagotavlja delovanje produkta tudi pri nizkih temperaturah.
Conex Winter Grip je prijazen do živali in okolja. Zaradi svoje nežne, a učinkovite formule je primeren za vse vrste površin. Lahko se ga uporablja v bližini rastlin in zelenic, saj jih ne uničuje, temveč celo deluje kot gnojilo. Prav tako je prizanesljiv do tačk hišnih ljubljenčkov, saj jih ne razžira kot na primer sol in druga talilna sredstva. Sredstvo ni korozivno, zato ne uničuje vozil in ostalih kovinskih predmetov.

Pakiranje: Sredstvo Conex Winter Grip je v obliki granul zelene barve. Granule omogočajo lažje posipanje, zelena barva pa olajša nadzor nad že posipano površino.

Pakirano je v priročno škatlo z neto vsebino  4 kg

Uporaba: Sredstvo Conex Winter Grip se uporablja za posipanje zamrznjenih poti in dovozov. Primerno je za vse vrste površin (asfalt, beton, ploščice, tlakovci,…). Conex Winter Grip se uporablja tudi za taljenje snega. Za optimalno delovanje, priporočamo 1kg sredstva Conex Winter Grip za 20 m2.

Cena na kom: – 4 kg (16,99 €)

 

 

Glavne prednosti sredstva CONEX Winter Grip:

 1. Nežen do živalskih tačk. Conex Winter Grip ne škoduje živalskim tačkam kot na primer sol, ki jih razžira.
  2. Ne uničuje tlakovcev, asfalta, betona. Conex Winter Grip je primeren za vse površine.
  3. Ne povzroča korozije na kovine. Prednost sredstva Conex Winter Grip pred soljo je tudi ta, da ne razžira kovin.
  4. Ne uničuje rastlin. Pri posipu s soljo se vedno uniči predel trate, rastlin, kjer solimo,
  Sredstvo Conex Winter Grip, pa deluje celo kot gnojilo.
  5. Ne onesnažuje podtalnice. Zaradi naravne sestave sredstvo Conex Winter Grip nima vpliva na podtalnico in je okolju prijazno.
  6. Preprost za posip, ne razžira rok. Rokovanje s sredstvo Conex Winter Grip je zaradi nežne formule, ki ne poškoduje in razžira dlani ter priročnega pakiranja, zelo preprosto.

»Varujmo okolje in živali, recimo soli NE!«

Ponudba:

Produkt Conex Winter Grip 4kg
Cena na kom: 4 kg (16,99 €)
Naročila, prevzem in informacije Glejte KONTAKT

 

Conex Winter Grip 4kg
5 (100%) 57 votes